Dit zijn de 5 populairste vakantie eilanden

Dit zijn de 5 populairste vakantie eilanden

Wil je graag een ontspannen vakantie op één van de mooiste eilanden ter wereld? Dan zijn deze 5 populaire eilanden misschien iets voor jou! Elk jaar kiezen miljoenen toeristen ervoor om naar één van deze tropische paradijzen af te reizen. Heb je nog geen idee waar je naartoe wilt? Lees dan snel verder en ontdek welk eiland het beste bij jou past.

Zakynthos

Zakynthos staat bekend als één van de mooiste eilanden in Griekenland. Het is een heuvelachtig eiland met veel groen en prachtige stranden. Daarnaast zijn er diverse culturele bezienswaardigheden te vinden, zoals de oude Venetiaanse stad.

Zakynthos is een perfecte bestemming voor wie houdt van actieve vakanties en rustige avonden in een idyllisch landschap.

Bali

Bali is een van de populairste eilanden in Indonesië. Het eiland staat bekend om zijn prachtige stranden, uitgestrekte jungles en authentieke dorpjes. Daarnaast is Bali ook rijk aan cultuur en historie. Je kunt er dan ook diverse tempels bezoeken.

Bali is een goede keuze voor wie op zoek is naar een actieve en avontuurlijke vakantie, maar wil genieten van de rust in de avonduren.

Malta

Malta is een eiland in de Middellandse Zee, vlakbij Italië. Het heeft zowel prachtige stranden als culturele bezienswaardigheden. De meeste toeristen komen naar Malta om te genieten van de zon, maar er is ook genoeg te doen voor echte cultuurliefhebbers. Zo kun je in Valletta het Palazzo Parisio bezoeken en in Mdina vind je het Paleis van Malta.

Malta is een aanrader voor wie graag cultuur snuift en toch heerlijk wil relaxen op de stranden.

Mykonos

Mykonos is één van de populairste Griekse eilanden. Het staat bekend om zijn witte huisjes, blauwe zee en uitbundige nachtleven. Je kunt er heerlijk genieten van de zon op één van de vele stranden, maar ook diverse excursies maken naar nabijgelegen eilanden.

Mykonos is een goede keuze voor wie houdt van feesten en uitgaan, maar ook wil genieten van de Griekse cultuur.

Rhodos

Rhodos is een van de grootste Griekse eilanden en staat bekend om zijn prachtige stranden en historische bezienswaardigheden. Je kunt er diverse archeologische vindplaatsen bezoeken, maar ook genieten van het uitgaansleven in de verschillende badplaatsen.

Rhodos is geschikt voor iedereen die houdt van actieve vakanties met veel cultuur.

Santorini

Santorini is één of de meest beroemde Cycladen-eilanden in Griekenland. Het eiland ligt voor de kust van Athene en staat bekend om zijn spectaculaire landschap. Santorini is ontstaan door een vulkaanuitbarsting en daardoor zie je op het eiland veel hoge kliffen en mooie zandstranden.