Reis comfortabel met een laptoptas

Reis comfortabel met een laptoptas

Reist u voortdurend voor uw werk of hebt u iets slims nodig om uw dagelijkse benodigdheden mee te nemen? Op Internet kunt u een stijlvolle selectie laptoptassen en aktetassen vinden. Laat het kantoor praten met een leren laptoptas in glanzend zwart, of laat uw volgende vergadering tellen met een van de beste aktetassen en zakentassen. Bescherm alle technische apparaten met tablet tassen en laptoptassen in verschillende stijlen, waaronder minimalistische ontwerpen, details met logo's in reliëf en opvallende prints. Van lederen tot canvas stijlen in zwart, bruin, marine en roze tinten.

Laptoptas, goede bescherming

Laptoptassen hebben gevoerde laptop vakken of aparte gevoerde ritsvakken die speciaal zijn ontworpen om uw laptop te beschermen en ultra-draagbaar te maken. Veel laptoptassen hebben ook een vak voor uw tablet, voor als één apparaat gewoon niet genoeg is.

Veel laptoptassen hebben ook een uitsparing voor uw laptoptas. Kies uit luxe volnerf leer of een reeks lichtgewicht, waterbestendige materialen in een reeks gedurfde en klassieke kleuren.

Ga handsfree op reis met een laptop rugzak, laptoptas heren of zakelijke laptoptassen. Zie er zakelijk uit op uw werk met een slimme laptop aktetas of draagtas. Wees georganiseerd op uw reizen met tassen met trolley hoezen. De wereld ligt aan uw voeten als u uw laptop comfortabel en stijlvol kunt dragen.

Laptoptas voor echte forens

Of u nu meer een forens bent of een serie reiziger, zorg ervoor dat u onderweg gemakkelijk bij uw spullen kunt. De perfecte laptoptas en alledaagse rugzakken voor woon-werkverkeer, met genoeg ruimte om uw andere werkbenodigdheden en uw apparaat in een van de beste laptoptassen of gevoerde laptop hoezen mee te nemen.

We hebben tassen in maten van 12 inch tot 15,6 inch. Er past genoeg in voor een weekendje weg rechtstreeks van het werk, samen met ruimte voor 12 inch laptop tot 15,6 inch laptop. De meeste laptoptassen zijn voorzien van de kenmerk, zodat uw spullen net zo georganiseerd zijn als u. Als u hier geen tas voor uw laptop vindt die voor u werkt, zullen we versteld staan.

Veel van de tassen hebben trolley sleeves en RFID bescherming om je gemoedsrust te geven als je ver van huis bent. Elke Knomo rugzak en tas is gebouwd met duurzame materialen om een laptop of tablet te dragen en te beschermen.

Naast de bekende laptoptas is er nu ook een laptop rugzak, volgestopt met slimme details om je reis zo makkelijk mogelijk te maken; en om je vrienden en collega's in je zakelijke omgeving te verrassen als ze vragen waar je tas vandaan komt.