Welke hoofdkussen vulling is het gemakkelijkst te onderhouden?

Welke hoofdkussen vulling is het gemakkelijkst te onderhouden?

Synthetische vullingen van polyester - microvezels en holle vezels - zijn het gemakkelijkst te onderhouden, omdat ze eenvoudig te wassen en te drogen zijn zonder speciale wasmiddelen of specifieke drooginstructies. Maar het is goed om te weten dat al onze veren- en donzen hoofdkussens en slaapkussen met wolvulling wasbaar zijn. Ons traagschuim heeft wasbare hoezen, zodat u ze in goede staat kunt houden. Welk kussen u ook kiest, u krijgt de beste resultaten als u de onderhoudsinstructies zorgvuldig opvolgt. Investeren in een kussensloop of hoes is het beste wat u kunt doen voor uw hoofdkussen. Ze zijn namelijk veel gemakkelijker te wassen en te drogen dan de kussens die ze beschermen en zorgen ervoor dat uw kussen langer in goede staat blijft.

Welke hoofdkussens kunt u in de wasmachine wassen?

Moet u uw kussen wassen? Kijk dan goed naar de wasinstructies en zorg ervoor dat u een wasmachine met een grote trommel en een wasdroger gebruikt. Machines met een professionele capaciteit zijn de beste keuze, omdat ze uw kussens volledig centrifugeren en drogen voor het beste resultaat, dus overweeg om ze voor een professionele reiniging mee te nemen. Al onze hoofdkussens kunnen worden gewassen, behalve de traagschuim-, latex- en zijden hoofdkussens.

Gebruik een kussensloop

Na hoeveel tijd moet u uw kussen vervangen, afhankelijk van de vulling? Het is moeilijk te zeggen wanneer u toe bent aan een nieuw kussen, omdat u zo gewend bent geraakt aan hoe het aanvoelt en vergeten bent hoe goed het voelde toen het nieuw was! Hoofdkussens zijn tussen 6 maanden en 5 jaar na aankoop aan vervanging toe. Over het algemeen verliezen synthetische hoofdkussens hun ondersteuning het snelst, terwijl hoofdkussens met veren en dons veel langer meegaan. Als een kussen veel heeft meegemaakt - gemorste drankjes of een overdaad aan make-up en haarproducten bijvoorbeeld - dan moet u het eerder vervangen. Afhankelijk van het hoofdkussen variëren onze garanties van 1 jaar voor synthetische hoofdkussens tot 5 jaar voor hoofdkussens met een natuurlijke vulling van veren en dons. U kunt de levensduur van uw kussen verlengen door een regelmatig gewassen en goed kussensloop te gebruiken en uw kussen elke ochtend op te kloppen. Dit lucht de vulling in het kussen op en helpt het zijn oorspronkelijke structuur terug te krijgen voor een langere levensduur.