Wat mag je verwachten van een matchmaker?

Wat mag je verwachten van een matchmaker?

Heb je bijna de moed al opgegeven als het om daten gaat? Ben je namelijk al jaren bezig met zoeken en lukt het gewoon steeds maar niet? Online heb je alles al geprobeerd en ook op de sportschool of in de supermarkt ben je nog nooit de ware tegengekomen? Heb je weleens overwogen om te kiezen voor relatiebemiddeling? Hierbij gaat een matchmaker voor je aan de slag, je zult verbaasd zijn over de resultaten die dit op kan leveren. Wat je mag verwachten van een matchmaker? Dat kun je hieronder precies lezen!

Match op basis van profielen

Een matchmaker zal eerst jouw profiel en dat van jouw ideale partner in kaart gaan brengen. Deze twee profielen zijn namelijk cruciaal als het gaat om het vinden van een goede match. Iemand tegen het lijf lopen in een restaurant of op de sportschool zou fantastisch zijn, de statistische kans hierop, is echter zeer klein. De kans dat het iets wordt tussen jou en iemand die voldoet aan jouw eisen, is veel groter. Nadat de matchmaker een goede match heeft gevonden, zal hij/zij deze aan je voorleggen. Als jij op date wilt en jouw kandidaat wil dit ook, dan zal blijken of jullie ook ‘in het echt’ bij elkaar passen. Op het moment dat dit het geval is, zit de klus van de matchmaker erop. Blijkt de match er niet te zijn, gaat de matchmaker gewoon weer op zoek naar iemand anders, die voldoet aan jouw eisen. Net zolang totdat jij de ware liefde hebt gevonden!

Daten wordt weer leuk

Ben jij het zat dat je vaak tegenover iemand zit, waarbij je na dertig seconden eigenlijk al weet dat het niets wordt? Maak je het ook weleens mee dat iemand helemaal niet op kunt dagen bij een date? Dit zijn de dingen, die daten echt niet leuk maken. Als je kiest voor relatiebemiddeling, richt jij jezelf alleen maar op de leuke kanten van het daten en ga je die vervelende dingen niet meer meemaken. Zo hoef je bijvoorbeeld niet meer zelf op zoek te gaan naar een kandidaat, je hoeft ook niet meer te vragen of iemand met je mee uit wil, het enige wat je hoeft te doen is beoordelen of jij met iemand uit wil. Hier komt nog bij dat deze kandidaat ook nog eens voldoet aan de eisen die jij stelt. Dus die dates worden sowieso veel leuker, namelijk vanwege de raakvlakken die er zijn op basis van de profielen die matchen. Kies jij ook voor relatiebemiddeling?