Waar kun je een anonieme OV-chipkaart kopen?

Waar kun je een anonieme OV-chipkaart kopen?

Veel mensen hebben tegenwoordig een persoonlijke OV-chipkaart. Deze is dus verbonden aan je identiteit. Veel mensen vinden het om bepaalde redenen fijner om een anonieme OV-chipkaart te hebben. Deze zijn ook wat makkelijker om te halen, omdat je minder gegevens hoeft in te vullen. Wil je een anonieme OV-chipkaart kopen? Er zijn dan verschillende mogelijkheden. Je kunt deze online halen, maar ook bij verschillende winkels en overige locaties. Meer weten over anonieme OV-chipkaarten? Lees dan verder.

Anonieme OV-chipkaart

Als je in Nederland wilt reizen met het openbaar vervoer, heb je meerdere keuzes. Zo kun je losse tickets kopen, maar veel handiger is natuurlijk de bekende OV-chipkaart. Je kunt deze linken aan je naam en identiteit, door een persoonlijke OV-kaart aan te vragen. Het is echter ook gewoon mogelijk om een anonieme kaart te halen. Het voordeel hiervan is dat je minder gegevens hoeft in te vullen en het is anoniemer. Er zijn verschillende redenen waarom mensen kiezen voor een anonieme ov-chipkaart. Zo hoeft niet iedereen te weten waar je precies heengaat en kan je soms ook wat tijd en geld besparen.

Waar kun je een anonieme ov-chipkaart kopen?

Een anonieme OV-chipkaart kun je op verschillende plekken kopen. Je kunt deze online bestellen, maar je kunt ze ook bij veel winkels en tankstations halen. Het is dus een makkelijke kaart om te bemachtigen. Als je online een anonieme OV-chipkaart bestelt, kun je deze gewoon thuis laten bezorgen. Deze bestelling past uiteraard door de brievenbus. Je kunt ook een OV-kaart halen bij een ticketautomaat op een NS-station in Nederland, of bij servicebalies van GVB, Connexxion of Arriva. Verder kun je ook anonieme OV-chipkaarten kopen bij verschillende winkels, waaronder de Bruna, Albert Heijn of andere supermarkten. Ook bij tabakszaken zoals Readshop en Primera kun je even kijken.

Er zijn dus genoeg plekken in Nederland waar je een anonieme OV-chipkaart kunt halen. Nadat je de kaart hebt gekocht, kun je het saldo hiervan opladen bij de meeste supermarkten en tabakszaken of op een station. Wil je vanuit huis geld op je OV-chipkaart zetten? Dan kun je online een bestelling doen. Deze kun je dan ophalen en activeren bij een OV-automaat. Deze vind je ook bij verschillende winkels of bij stations.