Je bedrijfstuin onderhouden voor een mooi aanzicht

Als je een eigen bedrijf hebt, dan is niks leukers dan een mooi pand te hebben, met een mooi bedrijfstuin. Een tuin hebben bij je pand, het kan ontzettend mooi zijn en een toegevoegde waarde hebben, maar het kan ook een last worden op de huidige werkzaamheden. Werknemers kunnen lekker plaatsnemen in de tuin als zij pauze hebben, en ze kunnen er een rondje lopen als ze daar behoefte aan hebben. Ook voor het aanzicht van klanten heeft het een toegevoegde waarde, een mooie tuin kan zorgen voor een positief gevoel bij de klant als deze langskomt. Het is namelijk het eerste contactmoment tussen de bezoeker en het bedrijf zelf.

De bedrijfstuin kan ook een last zijn

Zoals ik hierboven zei, de bedrijfstuin kan echt een toegevoegde waarde hebben, maar het kan ook echt een last zijn voor het huidige werk. Je moet de bedrijfstuin wel onderhouden, anders is het in plaats van een toevoeging een struikelblok. Als je tuin er niet mooi uitziet, dan kan dat juist zorgen voor een negatief gevoel bij de klant. Dit zorgt dan voor een minder leuke sfeer.

Eigen personeel, of een bedrijf inhuren

Als je gaat kijken naar de tijd die je in je bedrijfstuin moet steken als het gaat om het bijhouden, dan is dat eigenlijk best veel. Je kan niet zomaar even een uurtje bezig zijn, daar moet je wel iets meer tijd insteken. Nu kan je ervoor kiezen om dit zelf te doen, of in ieder geval één van je personeelsleden. Nu is het begrijpelijk dat die ook hun eigen werkzaamheden uit moeten voeren, dus is het makkelijker om misschien een hovenier in te schakelen die jouw bedrijfstuin bij gaat houden. Zo weet je zeker dat alles goed geregeld wordt, en dat je een mooie tuin hebt bij het pand van jouw bedrijf.

Afspraak maken

Wil jij dus een mooie bedrijfstuin? Maak dan een afspraak met de hovenier. Kijk ook voor alle mogelijkheden op de website.