Cadeautip nodig? Verstuur een passend en verassend cadeaupakket

Cadeautip nodig? Verstuur een passend en verassend cadeaupakket

Een cadeau kies je met zorg. Toch zijn we allemaal druk met gezinnen, werk, familie en vrienden. Hoe zorg je dan toch voor een bijzonder cadeau? Een bijzonder cadeau om iemand te verrassen, te feliciteren, te bedanken of een hart onder de riem te steken. De cadeaupakketten van Zoedt bevatten producten die met liefde zijn ontworpen. De pakketten zijn met zorg samengesteld voor jouw vriendin, moeder, collega, of bekende. Omdat het zoveel leuker is om te geven!

Voor iedereen een passend cadeaupakket

Voor de leukste gebeurtenissen in het leven hebben we mooie cadeaupakketten. Het cadeaupakket ‘Hiep hiep hoera’ is er in verschillende varianten zodat je precies kunt kiezen wat bij de jarig past! Er is zelfs een variant met een leuke zwarte mini-slinger Hiep hiep hoera!

Cadeauapakket voor de allerliefste mama

Moeders spelen een belangrijke rol in ons leven, we verwennen moeders graag met een lief en mooi cadeautje. Voor moederdag zijn er toffe cadeaupakketten. Een pakket met het invulboekje voor de liefste mama, een mooie matzwarte pen met hartjes en een lief notitieblok voor de liefste mama. Of kies voor een pakket met een notitieblokje met heerlijk Himalaya badzout. Zeker weten dat je moeder er blij van wordt!

Afscheidscadeau voor een leuke collage

Wat geef je die ene collega die weggaat? Kies voor een mooi cadeaupakket met een leuke mok met tekstjes, een lief kaartje over een nieuwe baan en een kaartenstandaard!

Wijn is altijd een goed idee

Wijn is altijd een goed idee, daarom is dit cadeaupakket geschikt voor verschillende gelegenheden. Een jarige Jet, een lieve vriendin die altijd voor je klaarstaat of een kleinigheidje dat je meenemen als je op visite gaat. Er zijn verschillende wijncadeaupakketten, met natuurlijk een miniflesje wijn en andere leuke cadeautjes. Benieuwd? Op de website zie je alle cadeaupakketten.

Een beetje liefde per post

Voor iemand met een griepje of een gebroken been is gauw een cadeautje gevonden. Maar wat geef je als iemand ernstiger ziek is en nog een lange weg te gaan heeft? Juist dan wil je een cadeautje geven die uitstraalt dat je meeleeft en aan diegene denkt.  Een cadeaupakket met een kaars en een klein hartje met een heerlijk ontspannend badzout en een lieve slinger veel beterschap. Of een cadeaupakket met de naam ‘Een lichtpuntje voor jou’ om iemand een hart onder de riem te steken en te laten weten dat je aan haar denkt.