Harry Potter winkel voor de Harry Potter fans

Captain Hook Merchandise heeft een nieuwe website gelanceerd speciaal voor alle Harry Potter fans van België en Nederland.

Na veel vraag voor een aparte webwinkel met de toverstaf van harry Potter en alle andere items die voortkomen uit de geweldige filmreeks heeft Captain Hook de handen in elkaar geslagen en deze winkel online gezet. Kijk eens in deze Harry Potter Winkel en verbaas je van de vele merchandise die er verkrijgbaar is. En het leuke is dat ze ook nog eens alles voor je inpakken als je de artikelen cadeau wil geven aan een echte fan.

De boeken van de van de Engelse schrijfster J.K. Rowling zijn ontzettend populair en na de verfilming hiervan zijn er ware Harry Potter fanclubs ontstaan. De verzamelaars treffen elkaar op evenementen en gaan dan gewapend met toverstok en kledij van het kamp Huffelpuf, Griffoendor, Zwadderich of Ravenklauw een erg leuke fandag tegemoet.

Er zijn meer dan 32 verschillende toverstokken en allen in 2 verschillende uitvoeringen. Je hebt de luxe doos en de Character Edition, het verschil tussen deze 2 is alleen de verpakking. De toverstaf is exact het zelfde. Dan heb je nog de toverstaf van Harry Potter met verlichte punt en er bestaat zelfs een toverstaf van Harry Potter waarmee je je televisie of stereo installatie op afstand mee kunt bedienen. Al deze verschillende toverstokken van Harry Potter zijn uit eigen voorraad leverbaar bij de Harry Potter Winkel en heb je binnen een dag in huis.

Captain Hook Merchandise is een webshop voor al je film, tv en game merchandise en bestaat al sinds 2006. De klanten waarderen Captain Hook met een cijfer boven de 9 waarmee ze bewijzen dat de service en bereikbaarheid erg goed is. Je kunt er ook artikelen bestellen die nog uit moeten komen, de voorverkoop of te wel het pre-orderen is in de verzamelaarswereld een erg leuke optie omdat je dan al je gewilde artikel kunt laten reserveren nog voordat het uitkomt!