Een zwart bureau, de trend van 2022

Een zwart bureau, de trend van 2022

In dit artikel vertellen we je alles over de trend van zwarte bureaus. We geven je een aantal tips over hoe je het beste kunt combineren met andere meubels en verlichting in je interieur. Daarnaast vertellen we je ook waarom zwart zo'n populair kleurtje is voor bureau's op dit moment.

Een zwart bureau?

Een zwart bureau is perfect voor een moderne of industriële inrichting. Het geeft je interieur net even dat klein beetje extra. Bovendien is zwart makkelijk te combineren met andere kleuren en meubels. Kies bijvoorbeeld voor een zwart bureau in combinatie met een wit bureaustoel en een lichtgrijze vloer. Dit zorgt voor een rustige en stijlvolle uitstraling.

Wanneer je kiest voor een zwart bureau, is het belangrijk om je verlichting goed af te stemmen. Zorg ervoor dat je genoeg (indirecte) sfeerverlichting hebt, zodat je niet in een donkere hoek komt te zitten. Een paar mooie bureaulampen of wandlampen doen wonderen voor de sfeer in je kantoor.

Trend van 2022

De trend van zwarte bureaus is ontstaan doordat steeds meer mensen werken vanuit huis. Je hoeft niet meer pese een donker, ouderwets kantoor in te richten. Een zwart bureau geeft je de mogelijkheid om een stijlvolle en moderne werkplek in huis te creëren. Daarnaast is zwart ook een erg praktische kleur. Het vuil en stof is niet zo snel zichtbaar, waardoor je minder snel hoeft te stoffen. Een nadeel van een zwart bureau is wel dat het wat kil kan ogen. Zorg ervoor dat je de ruimte warm en gezellig maakt met accessoires en verlichting, zodat je werkplek aangenaam is om in te werken.

Kortom, een zwart bureau is perfect voor iedereen die werkt vanuit huis en een stijlvolle, praktische werkplek wil creëren. We hopen dat we je hiermee wat inspiratie hebben kunnen geven!

Ergonomisch zwart bureau?

Wil je nu een zwart bureau kopen, maar moet deze wel ergonomisch zijn? Hiervoor zijn voldoende mogelijkheden. Zo zijn er bureaus die je in hoogte kunt verstellen, waardoor je altijd de juiste houding aanneemt. Ook zijn er bureaus met een speciale ergonomische vormgeving, zoals de zit sta bureaus. Dit type bureau is ideaal voor mensen die veel moeten staan of lopen tijdens het werk. Zo voorkom je dat je last krijgt van je rug, nek of schouders.

Kies dus voor een zwart bureau dat perfect aansluit bij jouw werk en ergonomische eisen!