Welke familieplanner 2023 past bij jou?

Welke familieplanner 2023 past bij jou?

Moeders van nu combineren vaak werk met moederschap en het huishouden. Een druk leven! Het is vaak al lastig genoeg om je eigen agenda te bij te houden, maar ook de kinderen en manlief hebben een eigen agenda met hobby’s, sporten, school, werk en vrienden. Help, hoe hou je overzicht in die chaos van afspraken? Gelukkig biedt de familieplanner 2023 van Zoedt uitkomst!

Familieplanner 2023

De familieplanner 2023 van Zoedt is een weekplanner met ruimte voor 5 personen per dag. Elk gezinslid heeft een eigen vakje waarin alle afspraken van de week genoteerd kunnen worden. Sporten, schoolactiviteiten, speelafspraken, de uitlaatservice voor de hond, een cursus voor het werk, alles wordt genoteerd. Zo ontstaat in overzicht van alle activiteiten per dag en per week en heb je een één oogopslag overzicht. En dat geeft rust, zo fijn! Om de week word je verrast met een mooie quote van Zoedt. De familieplanner heeft een stijlvol ontwerp, mooi meegenomen dat hij ook nog leuk is om naar te kijken.

Is je gezin wat kleiner dan 5 personen kun je het overblijvende vak of vakken naar eigen keuze gebruiken. Bijvoorbeeld voor de vraag, ‘wat eten we vandaag’, voor de container, de mantelzorgtaken, het vrijwilligerswerk op de hockey…jij mag het zeggen! In de familieplanner vind je natuurlijk een jaaroverzicht met alle feestdagen. De feestdagen zijn ook voorgedrukt op de dag zelf, wel zo handig toch? Ook de weeknummers ontbreken niet in de planner.

Familieplanner voor grotere gezinnen

De familieplanner 2023 is er ook in een speciale editie met een boekenlegger waarop je de namen kunt schrijven. Deze familieplanner is iets anders opgebouwd, maar werkt verder volgens hetzelfde principe.  Met een groot gezin of samengesteld gezin is plannen nog meer een noodzakelijk kwaad! Speciaal voor deze groep ontwierp Zoedt de XL Familieplanner, een extra grote planner met ruimte voor 6 tot 8 personen. Ook deze planner biedt ruime vakken voor alle gezinsleden, zodat alle acitvitieten kunnen worden genoteerd. Daarnaast is er ruimte voor notities en boodschappen. De familieplanner 2023 en XL Familieplanner 2023 worden ook regelmatig gebruikt voor B&B’s of voor huizen voor begeleid wonen. Ook daar lenen de planners zich goed voor. Voor elke situatie heeft Zoedt een geschikte planner of kalender.