Welke cryptovaluta kopen in 2023?

Welke cryptovaluta kopen in 2023?

Ben jij iemand die graag zijn geld belegt? Omdat de rente nog steeds laag is en stilstaand geld gewoon niks oplevert? Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun geld te beleggen in crypto. Omdat ze erin geloven dat ze hier flink rendement op kunnen halen of omdat ze het fijn vinden om hun beleggingen te spreiden. Ben jij van plan om in 2023 te gaan investeren in cryptovaluta, maar ben je er nog niet uit in welke valuta je dit wilt doen? Hieronder hebben een aantal cryptovaluta voor je op een rijtje gezet, die het nog weleens heel goed kunnen gaan doen in 2023. Het lezen waard dus!

Ethereum 

Dit platform (Ethereum) is feitelijk een platform waar diverse crypto word verhandeld, maar Ethereum beschikt ook over een eigen cryptomunt, genaamd Ether. Dit is en blijft een interessante cryptovaluta om in te investeren. De afgelopen jaren is deze munt namelijk flink in waarde gestegen, en er is geen reden waarom deze groei niet door blijft zetten in 2023. Als je deze crypto gekocht hebt, dan wil je de ETH koers natuurlijk wel op de voet volgen. Gelukkig is dat online mogelijk, zo weet je altijd en overal hoe jouw investering het doet. 

Solana

Weleens gehoord van de cryptovaluta Solana? Deze munt ontwikkelt zich razendsnel, voordeel van deze cryptovaluta is dat de kosten op de blockchain laag liggen. Bovendien is Solana interessant, omdat het in tegenstelling tot andere munten, een gunstige schaalbaarheid heeft. Met andere woorden; groeien is geen enkel probleem, dit kan natuurlijk een gunstig effect hebben op de koers. Er zijn plannen om ook kleine aankopen (zoals boodschappen) straks te kunnen doen met deze digitale valuta, wat deze munt nog interessanter maakt. Door kleine aankopen met deze munt te kunnen voldoen, zal het namelijk een grotere groep mensen aanspreken om juist deze munt aan te gaan schaffen. Wat natuurlijk gunstig is voor de koers van Solana natuurlijk!

Binance Coin

In de afgelopen twee jaar is de waarde van Binance Coin (BNB) twintig keer zo hoog geworden. Deze munt is ontwikkeld door Binance, een handelsplatform waarop meerdere digitale munten worden verhandeld. Deze munt kan worden aangekocht om er winst mee te maken (door prijsstijging), maar kan ook worden gebruikt om transactiekosten op het platform van Binance mee te voldoen. Zal de waardestijging van de afgelopen twee jaar zich doorzetten in 2023? De vooruitzichten zijn gunstig!

Bitcoin

Ben jij ervan overtuigd dat Bitcoin uiteindelijk de beste cryptomunt worden? Omdat deze munt er als eerste was en wereldwijd nog steeds de meeste bekendheid geniet? Wellicht een slimme gedachte, zeker nu steeds meer mensen gaan investeren in crypto. Als de massa gaat voor een bekende digitale munt, zal de Bitcoin het in 2023 zeker goed gaan doen! De Bitcoin prijs volg je natuurlijk online op de voet, dan kun je op een gunstig moment toeslaan om deze in te kopen!