Voor weinig geld een nieuw interieur?

Voor weinig geld een nieuw interieur?

Ben je toe aan een nieuw interieur? Gewoon, omdat je dit interieur al lang hebt en zin hebt in iets nieuws? Niet zo’n gekke gedachte; veel mensen hebben na verloop van tijd zin om hun inrichting eens goed aan te pakken. Veel mensen zijn bang dat zo’n verandering veel geld kost, waardoor ze het vaak toch maar bij het oude laten. Zonde! Want ook met een beperkt budget, kun je jouw inrichting prima een nieuwe impuls geven. Hoe je dit aan moet pakken? Wij leggen je dat hieronder uit!

Kussens en kleden

Door nieuwe kussens en kleden aan te schaffen, kun je jouw inrichting op een voordelige manier veranderen. Als je hierbij kiest voor afwijkende kleuren dan je nu hebt, zal het bij veel mensen opvallen dat je jouw interieur veranderd hebt. Denk hierbij aan de kleuren lichtgroen of felrood, dit zijn kleuren die meteen in het oog springen als je ergens binnenkomt. Kussens en kleden zijn relatief goedkoop, waardoor je voor weinig geld snel klaar bent. Heerlijk toch?

Verf de centrale muur

Is er in huis een muur die centraal staat? Bijvoorbeeld de muur in je woonkamer, waar je bank tegenaan staat? Of heb je een muur in je woonkeuken die direct opvalt als je binnenkomt? Geef die centrale muur een likje verf en je zult merken dat je inrichting een hele andere uitstraling heeft. Ook hierbij geldt; kies voor totaal andere kleur dan de kleur die de muur nu heeft. Je kunt door te kiezen voor accessoires met dezelfde kleur, deze kleur terug laten komen in je huiskamer of keuken. Denk hierbij aan leuke kussentjes op de bank of schilderijtjes aan de muur in dezelfde kleur. Hierbij geldt; de kosten voor verf zijn niet hoog en schilderen kun je vast prima zelf. Weinig kosten, snel resultaat!

Accessoires

Als je naar een kringloopwinkel gaat, kun je vaak voor een paar tientjes hele gave accessoires scoren. Denk hierbij aan fraaie beeldjes, schilderijen en meubeltjes. Door een grote eyecatcher aan te schaffen (denk aan een opvallend schilderij) kun je ook een hele andere sfeer neerzetten in je woning. Voor het ophangen kun je het beste kiezen voor een goed ophangsysteem, waardoor je zeker weet dat alles goed bevestigd is. Een ophangsysteem kopen doe je natuurlijk online, je bestelt wanneer je zelf wilt en je hebt het ook nog eens snel in huis! Ook zou je kunnen kiezen voor een gave klok die je middenin je huiskamer op kunt hangen, denk hierbij aan een gave koekoeksklok of een minimalistische klok met alleen wijzers en geen nummering. Hoe ga jij jouw interieur een nieuwe impuls geven?