Regelmatig pasjes kwijt? Ga voor een pasjeshouder!

Regelmatig pasjes kwijt? Ga voor een pasjeshouder!

Heb jij regelmatig net niet dat pasje bij je, die je op dat moment nodig hebt? Bijvoorbeeld bij een tankstation, of in de supermarkt? Maar denk ook aan het pasje die je krijgt van je zorgverzekeraar of een bibliotheekpas, ook dit soort pasjes lijk je wel nooit bij je te hebben als je deze nodig hebt. Je kunt natuurlijk onmogelijk al deze pasjes kwijt in je portemonnee, gelukkig is er een oplossing: de pasjeshouder! Wat een pasjeshouder precies is en wat de voordelen hiervan zijn, lees je hieronder!

Neemt vrijwel geen ruimte in

Draag jij graag strakke spijkerbroeken? Of regelmatig een nette pantalon? Dan is het natuurlijk geen gezicht als er een bobbel in je broekzak zit, veroorzaakt door die dikke portemonnee die je altijd graag bij je draagt. Een pasjeshouder is dun en neemt vrijwel geen ruimte in. Je kunt met deze pasjeshouder prima een strakke spijkerbroek dragen of een pentalon, ideaal als je altijd bijvoorbeeld je pinpas bij je wilt hebben. Ga je na afloop van deze receptie nog even met zijn allen een café in, dan geef jij gewoon een rondje met je betaalpas. Ideaal toch?

Rubriceer je pasjes

Een pasjeshouder heeft als voordeel, dat je al je pasjes kunt rubriceren. Heb je van verschillende winkels bonuspasjes? Meerdere bankpassen in je portemonnee? Pasjes op het gebied van zorg? Rubriceer ze in je pasjeshouder en je hebt ze altijd zo voor de greep. Als je kiest voor een pasjeshouder waar veel pasjes in kunnen, weet je zeker dat je al je pasjes kwijt kunt!

Veel soorten pasjeshouder

Online vind je een ruim aanbod aan pasjeshouders. Hou je van chique? Modern? Of juist meer van klassiek? Wil je een pasjeshouder waar heel veel pasjes in kunnen? Of gaat het jou om maar een beperkt aantal pasjes, die je mee wil kunnen nemen? Jouw ideale pasjeshouder ga jij gegarandeerd op internet vinden. Pasjeshouder leer? Ook kun je online kiezen uit verschillende materiaalsoorten, bijvoorbeeld kun je gaan voor plantaardig gelooid leer. Bij dit proces wordt tijdens het looien van het leer, geen schadelijke chemicaliën gebruikt, maar alleen plantaardige bestandsdelen. Dit zorgt ervoor dat het leer van deze pasjeshouders helemaal natuurlijk is en dat zie je duidelijk terug. Ga jij ook voor een plantaardig gelooide pasjeshouder?