Een betaalbare sfeervolle tuin, hoe krijg je dat voor elkaar?

Een betaalbare sfeervolle tuin, hoe krijg je dat voor elkaar?

Zou je graag een sfeervolle tuin willen hebben, waar je lekker van kunt genieten? Maar heb je het idee dat dit met jouw budget niet haalbaar is? Dan kun je niet nog weleens mis hebben, want ook met een beperkt budget, kun je een sfeervolle tuin creëren! Hoe je dit dan aan moet pakken? Dat kun je hieronder lezen!

Vuurkorf

Vuur en warmte hebben altijd al een sterke aantrekkingskracht gehad op mensen. Als je kiest voor een vuurkorf, kies je overigens niet alleen voor vuur en warmte, maar ook voor een stuk sfeer in je tuin. Als mensen je tuin in lopen, krijgen ze al een glimlach op hun gezicht als ze jouw vuurkorf zien. Het schept namelijk een stuk gezelligheid en ze zullen hopen dat het de vuurkorf die avond nog aangestoken wordt. Vuurkorven heb je in verschillende groottes en stijlen, dus gegarandeerd dat jouw ideale vuurkorf te vinden is!

Accessoires

Loop eens een rondje bij een kringloopwinkel en je zult verbaasd zijn over de hoeveelheid accessoires die je hier kunt vinden voor je tuin. Denk hierbij aan bijvoorbeeld leuke vlinders die je op je schutting kunt hangen, of bijvoorbeeld mooie beelden die je in je tuin kunt zetten. Hou je wel van grappige accessoires zoals een leuke kikker of tuinkabouter? Ook die ga je hier vinden. Ook kom je bij de kringloop bijvoorbeeld vaak leuke tuinmeubels tegen. Misschien ben je wel op zoek naar een leuk zitje voor in je tuin, waar je lekker een wijntje op kunt drinken met een goede vriend of vriendin. Ook die ga je hier gegarandeerd tegenkomen. Voordeel bij een kringloopwinkel is dat alles hier weinig geld kost, bovendien ben je ook nog eens heel duurzaam bezig!

Plastic bloempotten

Als je kiest voor plastic bloempotten, kies je voor veel sfeer in je tuin, voor weinig geld. Plastic potten zijn namelijk relatief goedkoop, waardoor je met een laag budget veel decoratie in huis kunt halen. Voordeel van plastic potten is dat ze licht van gewicht zijn, waardoor je deze ook nog eens gemakkelijk kunt verplaatsen, zo zet je met gemak iedere keer weer een andere sfeer neer. Deze potten zijn weerbestendig, onbreekbaar en bovendien krijgen ziektekiemen van buitenaf geen kans bij een plastic pot. Kies jij ook voor plastic potten in je tuin?