Droogloopmat op maat kopen?

Droogloopmat op maat kopen?

Bij een droogloopmat zorg je ervoor dat er zo min mogelijk vocht je huis binnenkomt. Ideaal als je een houten vloer hebt, of bijvoorbeeld een hagelwit tapijt waar je zuinig op bent. Overigens is het altijd raadzaam om vocht buiten de deur te houden, want dit kan voor serieuze problemen zorgen. Naast vocht, hou je met een droogloopmat ook vuil buiten de deur, ook wel zo fijn natuurlijk. Wist je dat het ook mogelijk is om een droogloopmaat op maat te bestellen? Hieronder kun je lezen wat hier de voordelen van zijn!

Bespaar schoonmaaktijd

Als je zou kiezen voor een standaard droogloopmat en je hebt specifieke afmetingen, dan is de kans groot dat er nog steeds vocht je huis in komt. Denk hierbij aan plekken naast, voor of achter de standaardmat waar ondanks dat je een mat hebt, toch nog steeds vocht terechtkomt. Het gevolg? Natte plekken die je droog moet maken en schimmels die je weg moet halen. Dit laatste kan overigens nog voor veel meer ellende zorgen. Als je een droogloopmat op maat hebt, sluit deze precies aan bij een deur of bij de muren en komt er nooit meer vocht op plekken waar jij dit niet wilt. Dit scheelt aardig wat schoonmaakuurtjes in de maand. Heerlijk toch?

Mat die past bij jouw interieurstijl

Heb je gekozen voor een industriƫle woonstijl? Hou je van een warme, landelijke stijl? Of ben je meer van een romantische woonstijl met veel warme kleuren zoals rood en roze? Als je kiest voor een droogloopmat op maat, bepaal je zelf hoe deze eruit komt te zien en waar deze van is gemaakt. Wil je gaan voor een roze mat met hartjes? Dan is dat gewoon mogelijk! Met een deurmat op maat zorg je ervoor dat jouw interieur een prachtig geheel wordt. Ideaal toch?

Stijlvol

Heb je een oud huis in de binnenstad gekocht, met een nogal opvallend grote entree? Of heb je juist een piepklein appartementje met een hele smalle voordeur? In beide gevallen zul je met een standaardmat niet uit de voeten kunnen, maar toch wil je wel een droogloopmat die precies aansluit bij jouw entree? In dit soort gevallen is een droogloopmat op maat de perfecte oplossing. Het staat prachtig, omdat het naadloos aansluit op jouw specifieke situatie. Het is overigens ook mogelijk om voor een schoonloopmat te kiezen, hierbij hou je niet alleen vocht buiten de deur, maar ook vuil. Iets voor jou?