Alles wat je moet weten over categorie 1 vuurwerk

Alles wat je moet weten over categorie 1 vuurwerk

Veilig vuurwerk dat het hele jaar te koop is en zelfs door de jongste vuurwerkfans gebruikt kan worden is categorie 1 vuurwerk. Dit vuurwerk kun je gebruiken voor verjaardagsfeestjes, bruiloften en natuurlijk voor oud en nieuw. Met vuurwerk maak je er echt een feestje van. Je wilt dan natuurlijk wel dat dit veilig afgestoken kan worden. Daarom kun je kiezen voor categorie 1 vuurwerk. Een andere naam voor dit type vuurwerk is kindervuurwerk. Toch geeft dit vuurwerk een prachtig effect. Bij categorie 1 vuurwerk kun je denken aan spectaculaire fonteintjes, knalerwtjes of sterretjes. Ook vind je diverse vuurwerkpakketten met mooi vuurwerk voor een spetterende jaarwisseling en andere feestelijke momenten.

Het verschil tussen categorie 1 en 2 vuurwerk

Categorie 1 vuurwerk kun je het hele jaar door gebruiken bij elke gelegenheid. Categorie 2 vuurwerk daarentegen mag alleen tijdens de jaarwisseling worden gebruikt. Heb je nou iets te vieren en wil je dit graag groots uitpakken met vuurwerk? Dan kies je voor categorie 1 vuurwerk. Dit type vuurwerk steek je het hele jaar af wanneer jij dat wilt Dit vuurwerk is dan ook het hele jaar te verkrijgen. Het assortiment van categorie 1 vuurwerk is vrij diverse waardoor je altijd wel iets moois kunt vinden voor je feestelijke dag. Het vuurwerk is gecontroleerd op veiligheid volgens de strengste regelgeving en is daarmee dan ook veilig te gebruiken. Verder is het verstandig om bij het bestellen van vuurwerk ook een vuurwerkbril erbij te kopen. Zo weet je zeker dat je jouw ogen optimaal beschermd tegen oogletsel door vuurwerk.

Het hele jaar door vuurwerk afsteken

Rond oud en nieuw wordt er ontzettend veel vuurwerk gekocht en afgestoken. Je ziet ook overal vuurwerk in de winkels liggen. De rest van het jaar zie je vrijwel nergens meer vuurwerk. Wil je toch een bijzondere dag feestelijk afsluiten met vuurwerk? Dan kies je voor categorie 1 vuurwerk, welke het hele jaar door te koop is via diverse verkooppunten. Wanneer je graag afwisseling wilt kun je kiezen tussen diverse vuurwerkpakketten met categorie 1 vuurwerk. Zo kun je echt een mooie show neerzetten met vuurwerk dat veilig te gebruiken is. Alles wat je overhoudt kun je weer gebruiken voor oud en nieuw.