Zo heb je altijd verse ingrediënten op tijd in huis

Zo heb je altijd verse ingrediënten op tijd in huis

Je hebt een druk leven. Je rent altijd van de ene vergadering naar de andere, en je hebt niet altijd veel tijd om je maaltijden te bereiden en boodschappen in huis te halen. Je bent niet de enige. Volgens een recent onderzoek besteedt de gemiddelde consument bijna 10 uur per week aan het plannen en bereiden van eten. Dat is meer dan een hele werkdag! Als je net als de meeste een druk leven hebt, kun je deze tijd waarschijnlijk wel beter besteden. In dit blogbericht geven we je een aantal tips om er voor te zorgen dat je altijd verse ingrediënten / boodschappen in huis hebt, zonder te veel van je waardevolle tijd te verliezen.

Kies voor een maaltijdbox

Een van onze tips is het kiezen voor een maaltijdbox. Met een maaltijdbox bespaar je niet alleen de tijd die het kost voor het bedenken van maaltijden die je wilt gaan bereiden, maar ook nog eens het doen van boodschappen om alle ingrediënten in huis te hebben. Met een maaltijdbox krijg je voor ieder gerecht een receptkaart en alle verse ingrediënten in één simpele box wekelijks thuisbezorgd.

Bij een aantal aanbieders van maaltijdboxen is het niet alleen mogelijk om alles in huis te hebben voor je avondmaaltijden, maar ook voor je lunch en ontbijt. Een voorbeeld is HelloFresh. Hier heb je wekelijks keuze uit honderden andere boodschappen om toe te voegen aan je bestelling, bovendien bespaar je als nieuwe klant flink op je eerste bestelling met hoge HelloFresh korting.

Laat je boodschappen bezorgen

Een andere manier waarop je veel tijd kunt besparen is het laten bezorgen van je boodschappen. Je kunt het reizen naar de supermarkt, het doen van de boodschappen en het inpakken van de boodschappen allemaal besparen door je boodschappen te laten bezorgen. Bij de grotere supermarkten, zoals Albert Heijn en Jumbo, is dit al mogelijk en ook zijn er speciale online supermarkten, zoals Picnic, die geen fysieke winkels hebben en enkel boodschappen thuisbezorgen.

Tip; in de app van deze supermarkten is het vaak mogelijk gebruik te maken van interessante aanbiedingen, alleen voor klanten die boodschappen laten bezorgen. Ook krijg je korting als je jouw boodschappen laat bezorgen op minder populaire tijdstippen!

Nog sneller je boodschappen bezorgt

Ben je net dat ene ingrediënt vergeten voor de maaltijd die je van plan was om bijna te gaan bereiden, dan heb je ook nog supersnelle supermarkten die boodschappen bij je thuisbezorgen, ook wel flitsbezorgers genoemd. Dit zijn supermarkten die net zoals Picnic geen fysieke winkel hebben.

Enkele van deze flitsbezorgers zijn Gorillas en Flink. Deze partijen hebben mini-distributiecentra op soms meerdere plekken in de grote steden. Doordat ze strategisch geplaatste distributiecentra hebben in de stad, kunnen ze die kleine boodschap met enkele ingrediënten vaak al binnen 15 minuten bij jou thuis bezorgen! Zo kun jij direct en gemakkelijk weer aan de slag met super verse ingrediënten.

Samenwerking Jumbo met Gorillas

Supermarkt Jumbo heeft onlangs een aandeel genomen in flitsbezorger Gorillas. Onlangs zijn ze naar aanleiding van deze samenwerking begonnen met het aanbieden van producten van het Jumbo-merk via de Gorillas-app. Dit is één van de signalen dat we deze flitsbezorgers de komende jaren steeds meer in steden zullen gaan tegenkomen.

Heb je interesse om eens de diensten van deze flitsbezorgers te proberen? Bekijk dan eens de interessante korting voor Gorillas.

We hopen dat we je in dit blog een aantal goede tips te hebben gegeven om ervoor te zorgen dat jij waardevolle tijd kan besparen. Je kunt niet alleen tijd besparen op het bedenken van heerlijke maaltijden, maar ook op het doen van de boodschappen ervoor. Probeer eens een maaltijdbox of laat je boodschappen (razendsnel) gemakkelijk bij je thuisbezorgen!