Welke verschillende verzendkokers zijn er?

Welke verschillende verzendkokers zijn er?

Wanneer je grote langwerpige producten verstuurd, is het handig als je daar een passende verzendverpakking voor kunt gebruiken. Een mooie oplossing hiervoor zijn verzendkokers. Er zijn verschillende verzendkokers. In deze blog zullen we de verschillende verzendkokers voor je op een rijtje zetten, zodat jij precies weet welke je kunt bestellen om jouw pakket te verzenden. 

1. Ronde verzendkoker

Deze koker heeft een cirkelvorm. Je kunt de koker gemakkelijk gebruiken voor het versturen van bijvoorbeeld posters. Je rolt de posters op en schuift ze vervolgens in de koker. Deze kokers beschermen posters tegen kreuken of scheuren en zorgen ervoor dat ze netjes bij de ontvanger terechtkomen. De ronde verzendkokers hebben echter een nadeel. Vanwege de ronde vorm is er een grote kans dat de koker alle kanten op rolt tijdens verzending.

2. Vierkante verzendkoker

In tegenstelling tot de ronde verzendkoker blijft deze koker netjes op zijn plek tijdens transport. De vierkante verzendkokers hebben 4 zijden en zijn geschikt voor het versturen van bijvoorbeeld tafelpoten of paraplu’s. Vanwege de vierkante vorm kun je de kokers gemakkelijk op elkaar stapelen en opbergen in het magazijn of bezorgbusje.

3. Driehoekige verzendkoker

Deze verzendkoker is zeer geschikt voor het versturen van posters en andere belangrijke documenten. De driehoekige verzendkoker zal tijdens transport netjes op zijn plek blijven staan en beschermt tegen scheuren en kreuken. Mocht je een voorwerp versturen met een driehoekige vorm, dan is deze koker ideaal. Het product zal dan mooi in de verzendkoker passen.

4. Trapeze verzendkoker

De trapeze verzendkokers zijn de minst gebruikelijke van dit rijtje. Het heeft namelijk een wat ongebruikelijke vorm. Dit maakt de verzendkoker echter juist geschikt voor het versturen van producten die een ongebruikelijke vorm hebben. De trapeze verzendkokers beschermen de producten tijdens transport en zijn, net zoals de vierkante verzendkokers, gemakkelijk op te bergen in het magazijn of bezorgbusje.

Kortom, er zijn genoeg soorten verzendkokers waar je verschillende langwerpige producten mee kunt versturen. Het aanschaffen van bijvoorbeeld de vierkante verzendkokers kan gemakkelijk via Rotimshop. Rotimshop heeft verschillende maten verzendkokers en het is daarnaast ook mogelijk om een gewenst formaat te laten maken. Neem snel een kijkje op de website van Rotimshop en bestel je verzendkokers!