Waarom een E-chopper tour zo populair is

Waarom een E-chopper tour zo populair is

De E-chopper is een elektrisch voortgedreven chopper die bij uitstek geschikt om een tour mee te maken. Je kunt dit bijvoorbeeld doen met vrienden, familie, of misschien wel met collega’s. Je kunt ervoor kiezen om een tour te maken door bijvoorbeeld Twente, hier vind je een schitterende bosrijke omgeving met prachtige vergezichten en fraaie boerderijen en kastelen. Organiseer jij binnenkort een uitje voor je vrienden, familie of het bedrijf waarvoor je werkt? Ga voor een E-chopper tour!

Veilig op tour

Een E-chopper is begrensd qua snelheid, dat betekent dat ze zo afgesteld zijn dat iedereen er veilig mee kan rijden. Je hoeft overigens geen helm op bij de E-chopper, dit geeft wel aan hoe veilig het is om op dit voertuig op tour te gaan. De route die wordt afgelegd is eveneens zo uitgekozen dat deze veilig kan worden verreden, zonder dat er gevaarlijke situaties kunnen ontstaan. Hiermee kun je dus veilig en vertrouwd als groep op pad gaan en heerlijk genieten van de omgeving. Ideaal toch?

Voordelige E-chopper tour

E-chopper rijden hoeft echt niet duur te zijn. Bij het Schwarzwald in Rijssen heb je de mogelijkheid om hier voor een uur, twee uur of drie uur een E-chopper te huren. Hierbij geldt dat hoe langer je een tour gaat doen, hoe goedkoper dit per uur wordt. Voordeel van een E-chopper tour is dat je spanning combineert met een schitterende rondrit door het prachtige Twente. Je kunt bij het Schwarzwald overigens ook kiezen voor voordelige arrangementen. Hierbij combineer je bijvoorbeeld een E-chopper tour met een BBQ of lopend buffet. Ook kun je er als groep bijvoorbeeld voor kiezen om tijdens de BBQ of het lopend buffet onbeperkt te kunnen drinken. Een E-chopper tour is ideaal voor vrijgezellenfeesten, familiefeesten en bedrijfsuitjes. Je zult merken dat iedereen lol heeft in het rijden op de E-chopper, door hiermee te starten als activiteit, zul je zien dat iedereen meteen lekker in de sfeer van het uitje zit. Overigens past deze activiteit ook nog eens helemaal in de tijdsgeest; de E-chopper is elektrisch, geluidloos en duurzaam. Dat wordt straks een geweldig uitje met de groep in het Schwarzwald!