Goedkoop en duurzaam een kantoor inrichten?

Goedkoop en duurzaam een kantoor inrichten?

Dat is absoluut mogelijk! Ga je binnenkort verhuizen naar een nieuw bedrijfspand? Of is het bestaande kantoormeubilair aan vervanging toe? Dan is het absoluut de moeite waard om erover na te denken om te gaan voor gebruikte meubels. Het aanschaffen van gebruikte meubels heeft namelijk tal van voordelen die we hieronder voor je in kaart hebben gebracht. Hier komen ze!

Goedkoper

Gebruikt kantoormeubilair is natuurlijk veel goedkoper dan dat je alles nieuw koopt. Dit is bijvoorbeeld ideaal als je een startende ondernemer bent en je hebt niet het budget voor nieuwe meubelen. Maar het kan ook prima zo zijn, dat je gewoon een maximumbedrag wilt uitgeven aan kantoormeubelen. 

Prima prijs/kwaliteitverhouding

Overigens is het zo dat de kwaliteit van deze meubels vaak niet veel onder doen voor nieuwe exemplaren. Sommige kantoormeubelen zijn namelijk nog zo goed als nieuw, denk hierbij maar aan bedrijven die kort nadat ze opgericht zijn, alweer failliet gaan. Hiermee haal je dus kantoormeubelen in huis met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding, waar jouw medewerkers nog jarenlang plezier van kunnen hebben. 

Ga voor kwalitatief goede bureaustoelen

Gebruikte bureaustoelen zijn een andere uitstekende optie voor het inrichten van een kantoor. Zeker als je gaat voor bureaustoelen van hoge kwaliteit, gaat je dit veel opleveren. Op de korte termijn levert je dit een slimme investering op, omdat de prijzen van gebruikte stoelen natuurlijk lager liggen van nieuwe exemplaren. Op de langere termijn levert het je tevreden medewerkers op die geen last hebben van hun lijf omdat ze op slechte stoelen moeten zitten. De beste manier om erachter te komen welke stoel het beste bij een medewerker past, is door gewoon verschillende stoelen uit te proberen. Dit kost voor de aanschaf wat meer tijd, maar levert je op de lange termijn heel veel op.

Duurzame keuze

Kiezen voor gebruikte kantoormeubelen is ook nog eens een hele duurzame keuze. Voor jouw inrichting, hoeven er namelijk geen nieuwe meubelen gemaakt te worden. Er hoeven in dit geval dan ook geen bomen te worden gekapt voor jouw kantoor, er hoeft niet met een vrachtwagen te worden gereden en bovendien hoeven de meubels die jij koopt, niet vernietigd te worden. Je leest het goed; gebruikte kantoormeubelen passen uitstekend in deze tijdsgeest en het is bovendien ook nog eens goedkoper ook!