Wat een binnenkomst!

Om klanten bij uw bedrijfsruimte of winkel goed te kunnen ontvangen, heeft u een nette binnenkomstruimte nodig. Het is belangrijk dat de klanten direct een goede eerste indruk krijgen van uw onderneming. Het is ook belangrijk dat het er schoon en verzorgd uitziet. Het voorkomen van vocht zoals regen en sneeuw op uw vloer of olie en vetten is het belangrijkste voordeel van een goede deurmat. Met een goed passende mat kan een bedrijf meteen een goede sfeer neerzetten, die bij je klanten bijblijft.

Oplossing

De droogloopmatten op maat zijn perfect voor elke onderneming. Een droogloopmat op maat is bedoeld om het vuil en vocht tegen te houden en wordt zelf dus ook vies. Dit gaat sneller dan je denkt. Ondanks dat de mat optisch nog schoon lijkt, trekt de vervuiling door tot diep tussen de vezels. Met alleen stofzuigen haal je alleen het bovenste laagje vuil weg. De mat zal onnodig snel slijten en zelfs het vuil verspreiden. Daarom is het altijd slimmer om een bedrijf in te schakelen met het op tijd reinigen van uw droogloopmatten.

Bedrijf

Een bedrijf in die business zorgt ervoor dat ze regelmatig gewassen en geïmpregneerd worden. Ze bieden al een service aan vanaf twee per jaar. Je krijgt direct een andere gewassen mat, zodat u nooit zonder zit. De impregnatie zorgt ervoor dat het vuil nog beter wordt vastgehouden door de deurmat. Door de lage interval van het wisselen is het ook interessant voor winkels en kantoren met lagere bezoekersaantallen. Een droogloopmat is beter dan een saaie standaard deurmat. En het is ideaal om bij die aankoop geen rekening meer te hoeven houden met extra kosten. De meeste bedrijven die deurmatten verkopen of verhuren vragen een vast bedrag voor hun diensten. Zo is het makkelijker om een keuze te maken en daarbij rekening te houden met het budget.

Het verschil tussen een schoonloopmat of een droogloopmat.

Een schoonloopmat heeft een schrapende werking en met de fijne structuur zorgt het ervoor dat het vuil prima verborgen wordt. Een droogloopmat zorgt er zoals de naam al zegt voor dat je schoenen ‘droog’ worden. Dus het is goed voor uw onderneming om een droogloopmat aan te schaffen.