Waarom is een online marketing bureau van toegevoegde waarde?

Online marketing, het is een veel voorkomende term die eigenlijk bij ieder bedrijf ingebakken zit in de bedrijfsvoering. Het is een belangrijk onderdeel in het behalen van doelstellingen maar het is wel een zorgenkind. Een stuk in de bedrijfsvoering waar veel bedrijven eigenlijk te weinig kaas van gegeten hebben maar anderzijds ook iets waar je gemakkelijk – met weinig geld – het een en ander in kunt uitproberen. Dat gebeurt dan ook veelvuldig. Bedrijven klooien eigenlijk maar wat aan waardoor het vaak op een fiasco uitloopt. Dit geldt vooral voor social media, google AdWords en seo. Waarom kan een online marketing bureau dit zoveel beter?

Op Facebook wordt het accountbereik vernageld, op Google AdWords wordt een slechte accounthistorie opgebouwd en op SEO wordt een website in zoverre lezersonvriendelijk gemaakt dat Google zeer geregeld penaltys uitdeelt. Penaltys waar je ook ngo eens lastig vanaf komt. Dit alles zorgt voor negatieve gevolgen die ieder bedrijf grote moeilijkheden kunnen bezorgen. Wat is de oplossing?

Besteed het uit aan een online marketing bureau, zoals bijvoorbeeld: https://www.gonect.nl/. Zij zorgen ervoor dat het wel op een goede, effectieve, klantvriendelijke en resultaat gerichte manier gebeurt. Natuurlijk kost een online marketing bureau geld maar is ‘kost’ het juiste woord en moeten we het niet over ‘investering’, ‘winst’ of ‘verdiensten’ hebben? Online adverteren middels een goed google adwords bureau of een duidelijke social media strategie en ondersteuning zijn absoluut aan te raden. Kijk dus gewoon eens rond, en informeer eens wat, veel bureaus geven gratis scans weg waarbij je al een goed beeld kan vormen.

Ook voor SEO moet je enorm opletten met wat je doet. Een aantal jaar geleden kon je nog gemakkelijk rare fratsen uitvoeren waardoor je vindbaarheid verbeterd werd zoals witte tekst achter je websiteteksten (tekst die niet zichtbaar is voor bezoekers maar wel voor zoekmachines) vol met zoekwoorden of het automatisch plaatsen van links op legio andere websites waardoor google dacht dat je website wel enorm goed moest zijn. Dat gaat tegenwoordig allemaal niet meer. Google heeft dat tegenwoordig perfect door en straft dit zelfs af met penaltys waardoor je positie in google juist enorm verslechterd en ook vrijwel niet meer goed te krijgen is. Let dus enorm op met wat je doet en let op met vanalles uitproberen! Google vindt het enorm belangrijk dat je als website relevant bent voor je doelgroep en doet dan ook zijn uiterste best om neppers af te straffen en te betrappen. Ze worden daar ook steeds beter in en een truc die nu nog werkt kan over een jaar zomaar een penalty veroorzaken!