Te weinig ruimte? Dit is de oplossing

Als bedrijf heb je natuurlijk het streven om te groeien. Je wilt meer omzet en daarmee ook meer winst maken. Stel dat je een handel hebt in bepaalde goederen, dan moet je deze wel ergens opslaan. Je hebt een bepaalde ruimte beschikbaar en op een gegeven moment groei je zodanig dat deze ruimte te klein is geworden. Er zijn dan verschillende opties die je kunt overwegen om te doen om meer ruimte te creëren. Zo kun je natuurlijk kijken naar een heel nieuw pand. Een grotere ruimte waar je meer op kan slaan. Dit is een grote beslissing die je moet nemen. Een tussenweg is de entresolvloer. Een entresolvloer is eigenlijk een extra verdieping binnen je bestaande pand. Dit is slechts een kleine aanpassing binnen je bestaande mogelijkheden om meer ruimte te krijgen voor het opslaan van je spullen.

Entresolvloer

Een entresolvloer is een stevige constructie die meer ruimte biedt aan een bestaand pand. Het is eigenlijk een extra verdieping die je krijgt. Zo krijg je meer oppervlakte om producten neer te zetten. Het biedt dus een extra mogelijkheid.

Naast de entresolvloer kun je natuurlijk ook kiezen voor een nieuw, groter pand. Maar dat is misschien wel de meest onlogische keuze omdat dit gelijk ook een heel dure optie is. Eerst moet je maar eens kijken of je je eigen pand kwijtraakt, ook moet je zien of er wel een geschikt pand is die je kan gebruiken voor jouw producten. Het kan ook zo zijn dat deze er niet is.

Beslissing nemen

Uiteindelijk moet jij de beslissing gaan nemen die het beste voor jou is. Ik denk zelf dat een entresolvloer de beste optie is, dit is geen dure en lange verbouwing en aanpassing. Wil je nu meer weten over de entresolvloer, dan kun je het beste even contact opnemen met de leverancier.