Stevigste palletboxen

Bescherm je producten tijdens het vervoer met de robuuste palletboxen van Zamko. Voor houten, stalen of kunststof palletboxen van alle soorten en maten ben je bij ons aan het juiste adres. Voor een efficiënte en veilige manier van vervoer, onafhankelijk van de sector, levert Zamko de slim ontworpen, stapelbare palletboxen die jij nodig hebt. Voorkom beschadiging en verlies van producten en stroomlijn je gehele logistieke proces, van opslag tot vervoer en aflevering. Altijd van hoge kwaliteit, altijd snel aangeleverd, en natuurlijk altijd tegen een scherpe prijs die je van Zamko verwacht.

Palletboxen in vele soorten en maten

Vanuit het magazijn gevestigd in Maarheze levert Zamko al jaren lang de beste kwaliteit palletboxen van hout, staal en kunststof. Omdat de palletboxen al eens gebruikt zijn, kan dat al tegen zeer voordelige prijzen. Natuurlijk zijn de palletboxen altijd in goede staat. We leveren diverse modellen, zodat je naar gelang de eisen in jouw sector bij ons altijd de beste optie kunt vinden. Wij hebben zowel inklapbare als niet-inklapbare palletboxen, als ook handige los wandige systemen die ter plekke in elkaar gezet kunnen worden. Onze palletboxen worden geleverd in alle standaardmaten, maar we bieden ook oplossingen op maat.

Bij veel vervoer wordt geen palletbescherming gebruikt. Daarmee loopt het transport een groot risico op beschadiging en is de veiligheid van werknemers niet altijd gegarandeerd. Bovendien maakt het gebruik van een palletbox transport vele malen efficiënter. Met een palletbox kunnen pallets geheel gevuld worden zonder dat je risico loopt op beschadiging, en kunnen de pallets gemakkelijker en beter gestapeld worden, wat veel extra ruimte bespaart. Wij denken graag met je mee om de beste oplossing voor jouw bedrijf te vinden. Bekijk al onze palletboxen, voor meer informatie of als je geïnteresseerd bent in onze producten kun je altijd contact met ons opnemen per telefoon of mail.