Perfecte scriptiehulp nodig?

Stuit je op problemen bij het opzetten van de structuur van een scriptie? Heb je al zoveel verschillende onderzoeksvragen geformuleerd dat je er tureluurs van wordt? Lukt het je niet om de juiste modellen in je theoretisch kader op te nemen? Of heb je gewoon moeite met de Nederlandse of Engelse taal? Dan kun je tegenwoordig terecht bij veel scriptiebureaus voor scriptiehulp.

Eén van die scriptiebureaus is Scriptium, een scriptienakijkdienst die al meer dan drie jaar scripties corrigeert. Wat Scriptium zo uniek maakt op de markt voor correctiediensten is dat het de scripties, essays, PvA’s en portfolio’s van studenten niet alleen op taal en zinsstructuren nakijkt, maar dat het ook feedback op de structuur en inhoud geeft. Scriptium is het eerste bedrijf dat hiermee begon. Het werkt als volgt: nadat de student zijn keuze gemaakt heeft, uploadt hij zijn thesis op de site van Scriptium. Vervolgens wordt hem een professionele corrector toegewezen die zijn scriptie doorneemt op taalfouten, structuur en inhoud. De scriptie wordt opgeschoond, de zinsstructuren worden kloppend gemaakt en de grammaticafouten worden eruit gehaald. Daarnaast plaats de corrector, indien de student voor deze service gekozen heeft, concrete opmerkingen en feedback over de opbouw, structuur en inhoud van de scriptie. Omdat veel begeleiders te weinig tijd hebben om een scriptie grondig op inhoud te controleren en te becommentariëren (en de vraag is ook of dat wel de taak is van een begeleider), is dit voor de studenten een zeer welkome dienst. De student krijgt zo een complete service en er wordt inhoudelijk richting gegeven aan zijn scriptie.

 

Vanwege het succes van de thesishulp van Scriptium en de vele problemen die studenten hebben met hun scriptie, verwijzen sommige begeleiders steeds vaker studenten die veel moeite hebben met de taal en inhoud van de scriptie, door naar Scriptium. Studenten zijn erg enthousiast over deze dienst en er wordt dan ook gretig gebruik van gemaakt. De vraagstukken waar ze geen raad mee weten, zoals hoe goede onderzoeksvragen op te stellen, een gedegen theoretisch kader op te zetten, de juiste methode te gebruiken en toe te passen, etc., worden door Scriptium deels beantwoord. Als kers op de kaart krijgen de studenten ook een goed geschreven eindstuk mee.

Scriptium is één van de meest gerenommeerde bedrijven op vlak van scripties nakijken en is tegenwoordig haast een noodzaak voor studenten die worstelen met hun scriptie of verslag. Je kunt bij Scriptium 24 uur per dag en 7 dagen per week je thesis laten  nakijken. Ook op feestdagen en in vakantieperioden is Scriptium bereikbaar.