Op zoek naar een prachtige trouwlocatie Gouda

Momenteel zitten we middenin het trouwseizoen. Gouda is de trouwstad bij uitstek. De prachtige kerk, het mooie stadhuis midden op het plein. Allemaal ingrediënten voor de bruiloft van je leven. Graag bespreken we vandaag met jullie wat de allerleukste trouwlocatie Gouda is. Wellicht haal je er wel inspiratie uit voor je eigen huwelijk. Of misschien kun je dit artikel wel doorsturen naar een vriend of bekende om zo een tip te geven.

Lekker eten

Wanneer je op zoek gaat naar een trouwlocatie Gouda, wil je als eerste zeker weten dat er lekker eten te verkrijgen is. Je wilt natuurlijk niet dat je dag wordt verpest doordat het eten niet goed gaar is of de taart helemaal is ingezakt voordat de bruid en de bruidegom arriveren. Er zijn in onze stad diverse locaties te vinden waar het eten echt serieus de moeite waard is om een keer te proberen. Ze hebben er werkelijk waar heerlijke taart, verse cocktails en geweldig lekkere hapjes. Van groente en fruit tot allerhande petit fours met vlees en verschillende kaasjes. Je wilt immers niet dat het de gasten op de bruiloft aan iets ontbreekt.

Trouwlocatie Gouda op een landelijke locatie

Wanneer je niet houdt van alle drukte van de stad, kun je ook op zoek gaan naar een landelijke trouwlocatie Gouda. De kaasstad ligt midden in het groene hard en is daardoor omringd door groene weilanden en schitterende dorpjes. Al deze dorpjes hebben hun eigen unieke kenmerken. Wanneer we kijken naar Reeuwijk valt ons opdat ht allemaal heel rustig en pittoresk is. Wanneer je hier trouwt weet je bijna zeker dat je geen ongenodigde gasten krijgt. Het is bijna mogelijk om het gehele dorp af te sluiten vanwege het gebrek aan degelijke toegangswegen. Het ideale recept voor een rutige, landelijke trouwlocatie . Voor meer informatie over trouwen in de omgeving van Gouda kun je altijd kijken op onze website.