Nieuwe verhaallijnen in lego

Ik denk dat iedereen wel weet wat lego is, het lekker knutselen en bouwen met allemaal verschillende soorten steentjes, het is iets waar heel veel mensen heel veel uur in hebben gestoken. Nu is het bekend dat elk bedrijf zich moet blijven ontwikkelen en ook lego is hier hard mee bezig, je wilt namelijk wel leuk blijven voor alle mensen die lego zouden moeten kopen. Dit zijn vooral de kinderen die enthousiast worden gemaakt van verschillende verhaallijnen. Er komen steeds meer verhaallijnen op de markt en deze worden visueel ook net nog even mooi gemaakt zo dat kinderen dat helemaal willen hebben. Denk bijvoorbeeld aan lego Ninjago, dit verhaal wordt zo mooi laten zien dat elk kind dit wel zou willen hebben.

Waarom kopen mensen lego

Ondanks dat het systeem volledig hetzelfde blijft kopen mensen toch elke keer weer lego. Dit komt door het enthousiast maken waar lego heel goed in is. Denk bijvoorbeeld dus aan lego Ninjago, het klinkt al leuk, terwijl het systeem vooral hetzelfde blijft, het blijft spelen met poppetjes en bouwstenen. Niet alleen de naam maakt het leuk, er wordt ook altijd een leuke video gemaakt van het verhaal, een spannende video en daarin wordt verteld dat je moet komen helpen in het verhaal. Vooral kinderen voelen zich hierdoor aangetrokken en willen dat uiteindelijk hebben.

Ook digitaal

Naast de verhaallijnen van onder andere lego Ninjago zijn niet alleen fysiek te verkrijgen, maar je hebt ook een digitale versie van de legowereld. Zoals bijna iedereen wel weet zijn computerspellen immens populair. Lego kon hier niet achterblijven en zijn het spel Minecraft gaan ontwikkelen, zo kunnen mensen alsnog genieten van lego, maar dan achter een scherm.

Meer weten?

Naast lego Ninjago zijn er natuurlijk meerdere verhaallijnen beschikbaar, wil je weten welke dit allemaal zijn, ga dan naar een lego om te kijken wat er allemaal beschikbaar is, je kunt ook naar de website gaan en de lego bestellen.