Maak iemand blij met een bedrukte DVD en hoesje

Is je zoon of dochter in het huwelijksbootje gestapt dan is het misschien een leuk idee om hem of haar huwelijks dag vast te leggen op dvd. Dat doet al iedereen uiteraard maar omdat extra leuk te maken kun je de DVD waar de film van de mooiste dag van hun leven op staat laten bedrukken met een mooie opdruk die direct al veel prachtige herinneringen aan die ene dag oproept.

Je kunt een disc en ook een bijpassend hoesje online ontwerpen bij veel perserijen. Je voegt dan een aantal afbeeldingen toe die samen een leuke combinatie vormen en zet er nog een leuke korte tekst bij die toepasselijk is. Hier maak je het happy koppel heel erg blij mee, zij kunnen deze DVD dan uitdelen aan de familie en vrienden die op het feest geweest zijn en natuurlijk eentje voor zich zelf houden.

Meestal schrikt het mensen af dat te doen omdat ze denken dat dit alleen mogelijk is in hele grote aantallen. Dat is echter niet het geval, het is al mogelijk een DVD, CD of blu-ray te laten voorzien van een persoonlijk opdruk vanaf 25 stuks. Ook heb je de keuze uit verschillende soorten hoesjes; Slimcase, DVD hoes, Jewelcase en een wallet case. Deze kun je allemaal door de perserij laten voorzien van een prachtige opdruk.

Het werkt heel erg gemakkelijk en snel, je ontwerpt je eigen disc en hoesje, je betaald hiervoor via iDeal meestal, de perserij gaat aan het werk met jou ontwerp, deze op de gewenste items drukken. En na maximaal tien werkdagen wordt jouw bestelling op een door jou gekozen adres bezorgd door de pakket service.

Al vele honderden klanten ging jouw voor en zijn uiterst tevreden met het werk dat geleverd werd, grijp deze kans en bedruk snel, gemakkelijk en ook nog eens voordelig een disc en hoesje voor een leuk aandenken.