Kinderopvang De Bilt eet pannenkoeken

De Kinderopvang De Bilt heeft sinds kort een speciaal eetfestijn. Iedere laatste vrijdag van de maand worden er pannenkoeken gegeten. Met het eten van pannenkoeken gaan de kinderen vaak helemaal los. Uiteraard houdt de kinderopvang wel rekening met de gezondheid door ook pannenkoeken met fruit te bakken. Appelpannenkoeken of perenpannenkoeken zitten maken daardoor ook onderdeel uit van het assortiment.

 

Maak eten gezellig

Kinderen vinden eten niet altijd een leuke bezigheid. We zien maar al te vaak voor ons dat mensen met pijn en moeite het avondeten bij hun kinderen naar binnen krijgen. Door pannenkoeken te eten hoopt Kinderopvang De Bilt dit te veranderen. De jeugdigen in de opvang maken op deze manier op een leuke wijze kennis met gezond eten. Want naast fruit op het deegbeslag is er tegenwoordig natuurlijk nog veel meer mogelijk.

 

Kinderopvang De Bilt en groente

Een pannenkoek kun je natuurlijk ook bedekken met groente. Hierdoor maken kinderen ook direct kennis met hoe dit allemaal smaakt. Bij Kinderopvang De Bilt vinden ze het belangrijk dat kinderen op een leuke manier kennis maken met gezond eten. Omdat kinderen op een andere en leukere manier waarmee dit gebeurt ook beter gaan eten. Diverse studies hebben dat bewezen. Groente moeten voor kinderen leuk gemaakt worden. Wanneer ze eten associëren met iets gezelligs doen ze het ook veel makkelijker.

 

Intoleranties

Bij het maken van de pannenkoeken houdt Kinderopvang De Bilt uiteraard rekening met allerlei intoleranties. Zo bakken wij alleen glutenvrije pannenkoeken zodat ieder kind ervan kan genieten. Kinderen met een intolerantie hoeven zich zo niet achtergesteld te voelen. Ze krijgen immers precies hetzelfde eten als de andere kinderen. Dit zorgt ervoor dat de kinderen zich ook gewoon normaal kunnen voelen. Iedereen hoort erbij. Met deze mooie gedachten sluiten we dit artikel af. Wanneer u meer informatie wilt kunt u altijd bellen of mailen met de hieronder en hierboven staande telefoonnummers.