Gereedschapsbak

Gereedschapsbak voor iedere klusser

Een gereedschapsbak komt vrijwel iedereen goed van pas. Zowel de professionele bouwvakkers, als ook de hobbyklussers. Iedereen heeft wel ooit wat handig gereedschap nodig. De een begint aan een flinke verbouwing, de ander wil misschien een mooi schilderij aan de muur hangen. Een gereedschapsbak is handig voor al deze klussers. Je laadt het gereedschap wat je nodig hebt in de bak en je kunt vol goede moed aan je klus beginnen.

Alles vlakbij in een handige gereedschapsbak

Het grote voordeel van een gereedschapsbak is dat je je materiaal vlak bij je hebt. Je kunt natuurlijk je spullen opbergen in een werkbank, en het daar pakken wanneer je dit nodig hebt. Maar het grote voordeel komt wanneer je bijvoorbeeld op een trap aan het werk bent. De gereedschapsbak zet je op de trap en alles wat je nodig hebt staat in de buurt. Daarnaast kun je overal gewoon bij, want de bak is open. Je kunt natuurlijk ook een meer gebruiken, maar qua opbergruimte en stevigheid biedt de gereedschapsbak veel meer!

Stevigheid van de toolbox

In de volksmond wordt een gereedschapsbak ook wel toolbox, pluggenbox of mobibox genoemd. Hoe je het ook noemt, de functie blijft hetzelfde. En omdat de toolbox meestal met zwaar gereedschap wordt beladen, moet deze natuurlijk ook stevig zijn. Er zijn varianten volledig gemaakt van kunststof, die een stevige constructie hebben met een draagbeugel over de complete lengte van de bak. Daarnaast zijn de bakken ook opstapelbaar. Dus heb je er meerdere, dan berg je ze eenvoudig op.

Dan zijn er ook nog varianten met een extra stevige aluminium draagbeugel. Deze gereedschapsbakken bieden extra grip aan de gebruiker en kunnen ook zwaarder belast worden. De bakken met aluminium draagbeugel zijn dus met name geschikt voor de professionele klussers. Daarnaast is ook deze toolbox gewoon opstapelbaar, dus je kan alles netjes opbergen.

Gereedschapsbakken