Fake datingsites leren herkennen

Wanneer je ervaring hebt met het daten op internet dan zal je het vast wel gemerkt hebben. Een groot gedeelte van de datingsites is nep. We kunnen wel spreken over het grootste gedeelte van de datingsites. Ze zijn nep omdat ze werken met ‘fictieve profielen’. Dit wilt zeggen dat de profielen verzonnen zijn door de datingsite zelf. Dit hebben ze gedaan om mannen te laten geloven dat ze met deze vrouwen kunnen afspreken. Dit blijkt in de praktijk helemaal niet mogelijk te zijn. Dat komt dus omdat het profiel verzonnen is en er geen ‘echte vrouw’ achter zit. Degene die je bericht beantwoord is een medewerker van de site. Hij of zij zal net doen alsof ie de dame in kwestie is. Je hebt dus niks in de gaten, als je niet beter weet šŸ™‚

Voorkom ook dat je het slachtoffer wordt van dit soort misstanden. Vreemd genoeg is het bij de Nederlandse wet wel toegestaan. Mits de site het maar vermeld op de website. Je vindt dan ook vrijwel altijd een melding hierover op de desbetreffende datingsite. Deze melding zit vaak goed verstopt. Je vindt deze melding 9 van de 10 keer onderaan de website of in de algemene voorwaarden. In deze melding staat: ‘Fictieve profielen… fysieke afspraken niet mogelijk’ Wanneer je zo’n melding tegen komt dan weet je zeker dat je nooit een date kunt krijgen met vrouwen. Volgens de datingsite is het wellicht wel mogelijk. Geloof het echter maar beter niet. Het kan je een hoop geld kosten!

Herken fake datingsites voordat je gaat betalen. Dit kun je door de dating review te controleren. Wanneer je een site hier tegenkomt in de categorie ‘fake datingsites’ dan weet je zeker dat het mis is. Je kunt nooit een afspraak maken met een dame. Dit is ook niet mogelijk wanneer je er veel geld voor betaald. Het heeft verder ook niets met je persoonlijke inspanning te maken. Het daten kan gewoon niet! Wanneer een datingsite hier niet tussen staat kun je altijd nog verder zoeken op reviews. Let vooral op de reacties van de mensen zelf. De dating review sites zijn vaak lovend en prijzend over datingsites omdat ze er zelf een aandeel in hebben. Lees daarom voor de reacties van mensen die een datingsite uitgeprobeerd hebben!