Een betrouwbaar en goed autobedrijf zoeken

Een goede en betrouwbaar autobedrijf vinden is niet makkelijk. De ene is heel goedkoop, maar niet betrouwbaar. De andere is juist heel betrouwbaar maar erg duur. Een autobedrijf in de buurt van Utrecht is en betrouwbaar en goed aan de prijs! Dit bedrijf gaat al erg lang mee en er wordt altijd lof over gesproken. Zo zijn er dus genoeg referentie punten om U te overtuigen van de kwaliteit van deze garage.

 

Jarenlange ervaring als autobedrijf

De garage is al 40 jaar lang actief in de auto branche. Voornamelijk met het herstellen autoschade. In die 40 jaar hebben zij heel veel ervaring en kennis opgedaan die ze nu allemaal kunnen benutten. Dit is dan ook terug te zien in de uitstekend kwaliteit die ze leveren. zo is namelijk te zien dat zij met uiterste zorg met de auto om gaan en zorgen van een goed resultaat. Daarnaast heeft het autobedrijf ook een certificaat. Dit hebben zij sinds 1997 en staat garant voor de kwaliteit die zij leveren.

 

Gespecialiseerd op verschillende vlakken

Naast dat het bedrijf erg goed is in autoschade repareren, zijn zij op verschillende vlakken ook gespecialiseerd. Zo is het bijvoorbeeld niet altijd nodig om een lichte kras in de autolak over te laten spuiten, maar kan het ook gewaxed worden. Ook is het niet altijd nodig om een autoruit volledig te vervangen wanneer er een ster in zit. Het kan namelijk ook goed gerepareerd worden. Het autobedrijf is gespecialiseerd in dit soort reparaties. Deze methodes zijn echter erg vakkunidg met een goed resultaat. Ook scheelt het in de portemonnee. Het is namelijk vaak zo dat repareren vaak goedkoper is dan totaal vervangen. Hieronder is nog een klein overzichtje met waar ze in gespecialiseerd zijn.

 

  1. Spotrepair: spotrepair houdt in dat ter plekke uw voertuig te repareren.
  2. Polijsten van krassen: het is niet altijd nodig om lichte krassen volledig over te spuiten. Dit is dus vaak al snel te verhelpen door de krassen te polijsten.
  3. Reparatie van sterren: het is belangrijk dat uw ruiten in goede conditie zijn. Het is dus niet aan te raden om met een ster in uw ruit te blijven rijden.
  4. Uitdeuken zonder spuiten: het is dus mogelijk om uw voertuig uit te laten deuken zonder dat het over gespoten hoeft te worden.