Dé kans op een droombaan in de bouwbranche

Gerelateerde afbeelding

Wie een leuke baan in de bouw wel ziet zitten, die zou eens aan Vakmasters moeten denken. Dit is een uitzendbureau dat is opgericht door de gezamenlijke Nederlandse bouwbedrijven. Via deze organisatie is de kans op die droombaan in de bouw dichtbij.

Groot bereik

De uitzendorganisatie is dus een samenwerkingsverband van bouwbedrijven zoals deze organisatie op haar beurt weer nadrukkelijk samenwerkt met het opleidingsinstituut voor en van de bouw: Bouwmensen. Deze samenwerking betekent niet alleen een enorm groot bereik en alle denkbare kennis over bouwen, maar staat ook voor een opleiding die van jonge bouw talenten op en top professionals maakt. Iedereen kan zich ontwikkelen en dus ook de ervaren vakmensen die kansen krijgen om master in hun vakgebied te worden. De vaktechnische opleidingen worden dus op alle niveaus aangeboden.

Eerlijke beloningen

Op Vakmasters zullen startende timmermannen, stukadoors, metselaars en vakschilders net als bouwhulpen en tegelzetters nooit vergeefs een beroep doen. En dus niet alleen beginners, maar ook gelouterde professionals. De uitzendorganisatie is voorstander van eerlijke beloningen in techniek en bouw. Dit niet alleen vanwege een tekort aan bouwvakkers, maar ook omdat de organisatie van mening dat bouwvakkers recht hebben op een goed salaris. ‘Loon naar werken’ volgens de cao, daar maken ze zich sterk voor.

Persoonlijke ontwikkeling

De uitzendorganisatie biedt de mogelijkheid om je eerst rustig te verdiepen in de techniek en bouw. Persoonlijke ontwikkeling staat voorop en door te werken voor diverse bedrijven – en dat in relatief korte tijd- krijgen geïnteresseerden snel een helder beeld van alle opties binnen de bouwwereld. De samenwerkingsorganisatie van de gezamenlijke Nederlandse bouwbedrijven zorgt daarbij voor zaken als arbeidsongeschiktheidsverzekeringen en pensioenen. Bovendien is het uitzendbureau prima vertegenwoordigd in zo goed als alle regio’s van Nederland.

Betrouwbaar

Deskundig, solide en betrouwbaar. Dat zijn de kernwaarden van de organisatie die is aangesloten bij de NBBU, de organisatie voor arbeidsmarkt intermediairs en ook bij de Stichting Normering Arbeid. Dat geldt ook al voor NEN-4400. Dit is een betrouwbaarheidskeurmerk voor alle ondernemingen die werknemers beschikbaar stellen. Omdat het over dit certificaat beschikt, kan het aantonen dat de administratie prima in orde is en dat er correct en optijd omzetbelasting en loonheffingen afgedragen worden én dat medewerkers gerechtigd zijn in Nederland te werken.