Bewegen in een warmtecabine

Er zijn ontzettend veel verschillende diëten, kuren, bewegingstherapieën en sportmethodes om hulp te bieden bij het afvallen. Een bewegingstherapie die steeds meer aan populariteit wint is de TFM-Methode, ofwel de Thermo Fysische Methode. 

Warmtecabine

De TFM-Methode maakt gebruik van een cabine die door middel van infrarood lampen wordt verwarmd tot ongeveer 37 graden, wat tevens zorgt voor een ontspannen gevoel. In deze cabine traint u door diverse oefeningen uit te voeren. De warmte helpt om de vetverbranding te stimuleren, maar bevorderd ook de doorbloeding van de huid- en spierweefsels.

In de cabine ligt u op uw rug en uw hoofd blijft tijdens de behandeling buiten de cabine, zodat deze koel kan blijven. Door de oefeningen liggend uit te voeren worden de rug en uw gewrichten ontlast. Daarnaast wordt dankzij de warmte vanuit de infraroodstraling ook eventuele spierpijn voorkomen. Dit maakt de TFM-Methode een effectieve en ontspannen trainingsmethode.

Bewezen succes

Al sinds 1975 is het bekend dat de TFM-Methode een succesvolle manier van trainen is. Daarnaast zijn er ook nog onderzoeken uitgevoerd door universiteiten in zowel Nederland als België naar het succes van deze methode. De professoren waren zeer onder de indruk van de resultaten van deze combinatie tussen bewegingstherapie en voedingsadvies.

Voedingsadvies

Naast de trainingen in de TFM-cabine is het ook belangrijk om goed op de voeding te letten voor een optimaal resultaat. Hierin wordt u natuurlijk ook ondersteund. Deze methode wordt dan ook helemaal op u persoonlijk afgestemd. Er wordt rekening gehouden met zaken zoals het gewicht, de leeftijd, conditie en de gezondheid. Voor iedereen is er wel een passend programma te ontwikkelen voor een optimaal resultaat. Al na enkele lessen zal het effect van deze methode zichtbaar zijn. Uw conditie en stofwisseleng zullen verbeteren en u zult al snel in een kledingmaat kleiner passen.

De Thermo Fysische Methode is geschikt voor iedereen!