3 tips voor een nette beurspresentatie

Wanneer je met je bedrijf naar de beurs gaat, is het belangrijk om je goed voor te bereiden. Een goed begin is namelijk het halve werk wanneer je professioneel op een beurs wil verschijnen. Uitstraling is namelijk het allerbelangrijkste als je potentiële klanten of zakenrelaties wil overtuigen. In dit artikel krijg je 3 tips waarmee je jezelf op een nette manier presenteert.

Roll-up banners

Roll-up banners zijn perfect om je bedrijf mee onder de aandacht te brengen op een beurs. Met dit promotiemiddel kun je een mooie full color print presenteren aan het beurspubliek. Het grootste voordeel van roll-up banners is dat je ze snel en eenvoudig op kan zetten. Het afbreken is vervolgens net zo gemakkelijk. Vaak heb je de mogelijk om je banner letterlijk in de schijnwerpers te zetten! Er zijn verschillende soorten led lampjes verkrijgbaar die op de banner gezet kunnen worden, zodat voorbijganger ook altijd je boodschap kunnen lezen.

Presentatiewanden

Op een beurs krijgt elk bedrijf een soort vak aangewezen. Je zult het dus moeten doen met de ruimte die je krijgt. Het is ook belangrijk om te zorgen dat het duidelijk is waar de stand van je buurman begint, zodat mensen niet denken dat jij en je concurrent van hetzelfde bedrijf zijn. Met mooie presentatiewanden zorg je ervoor dat de grens duidelijk is. Bovendien heeft het een luxe uitstraling. Daar komt nog bij dat je je eigen boodschap kunt laten drukken op de wand. Zo kunnen voorbijganger in één oogopslag zien waar je bedrijf voor staat en welk product of dienst je verkoopt. Zorg er wel voor dat je presentatiewand niet te druk is, want dan kan je beursstand rommelig over komen.

Folderhouders

De kans is groot dat je tijdens je presentatie folders of brochures uit gaat delen. Het is verstandig om deze netjes in een folderstandaard te bewaren. Hiermee voorkom je dat het een rommeltje wordt en je folders overal verspreid door je stand liggen. Dit kan namelijk in één klap je nette, verzorgde uitstraling verpesten.